Rulourile exterioare aluminiu

Rulourile exterioare din aluminiu, mai bune şi mai eficiente decât cele din PVC

Montarea unor rulouri exterioare la ferestre are în general două destinaţii: protejarea ferestrelor şi foliilor de sticlă de intemperii, dar şi controlul asupra cantităţii de lumină care pătrunde în locuinţe, mai ales pe timp de vară. Pe piaţă sunt două tipuri mai populare, cele din aluminiu, cu lamele din aluminiu şi cele din PVC. Rolourile exterioare din PVC se montează pe tocul ferestrelor, se acţionează manual, există un şnur sau o bandă, preţul e mai mic faţă de celelalte tipuri de rulouri. Nu ai prea multă flexibilitate în privinţa lor, ai de unde alege, din mai multe modele, dar pe termen lung nu e deloc cea mai bună soluţie.

Dacă te gândeşti să investeşti în rulouri exterioare aluminiu trebuie să ştii că ai mai multă flexibilitate în privinţa lor, le poţi monta pe tocul ferestrei, dar şi pe tencuieli, pe faţade. Pot fi acţionate manual sau automat, cu telecomanda, lamelele din aluminiu au spumă poliuretanică pentru izolare termică excelentă. Sunt micşorate pierderile de căldură, costurile cu încălzirea sunt mai mici, ai şi multe accesorii opţionale la dispoziţie pentru aceste rulouri exterioare din aluminiu.

În privinţa costurilor, e adevărat că pentru rulourile exterioare din categoria menţionată vei plăti mai mult, dar pe termen lung investiţia va fi amortizată pentru că nu le vei înlocui prea curând. Rezistenţa la uzură e foarte mare în cazul unor rulouri exterioare din aluminiu, aluminiul nu se deformează şi nu are probleme de stabilitate structurală atunci când sunt variaţii de temperatură. Plus că poţi găsi oricând un preţ pentru rulouri exterioare din aluminiu foarte bun şi oferte la producători, aşa că toate costurile de la început, inclusiv montarea, nu vor fi foarte mari şi te vei încadra în buget. În funcţie de preţurile rulourilor exterioare şi de ce vrei să obţii, câte ferestre ai unde se vor monta vei avea şi un preţ final bun şi te vei baza pe lucrările executate de către specialişti cu experienţă de la firme care investesc mereu în cele mai moderne soluţii.

Rulourile exterioare din aluminiu reprezintă cea mai bună soluţie pentru case sau pentru apartamente, indiferent de numărul de ferestre şi de tipul de rulouri montate, cu acţionare manuală sau automată.

Aceleaşi firme care produc rulouri exterioare te vor ajuta să obții și preţuri pentru ferestre termopan foarte bune, adică niște termopane ieftine şi cu geamuri termopan de calitate pentru a avea izolaţie termică şi fonică perfectă şi o locuinţă care arată foarte bine. Firmele specializate în termopane din Bucuresti și din țară sunt mereu alături de tine cu oferte produse (inclusiv plase împotriva tânțarilor) și de servicii (inclusiv de reparații termopane) pentru orice tip de locuinţă şi au în permanenţă o tâmplărie pvc adecvată nevoilor tale.

Este recomandat să comanzi şi termopane şi rulouri exterioare de la aceeaşi firmă dacă vrei să ai un montaj rapid, calitate şi siguranţă, lumină suficientă în locuinţă oricând doreşti şi control total asupra iluminatului din toate camerele ale căror ferestre au rulouri exterioare. Cu rulourile exterioare scapi rapid de căldura prea puternică în locuinţă, ai intimitate mai bună şi un aspect estetic mult mai plăcut odată ce sunt acţionate şi acoperă întreaga fereastră.

Scris pentru mine de EU5

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.